Hoppa direkt till innehåll

Stadsnätswebben

Webben är ditt viktigaste fönster mot marknaden. Låt den också bli ditt verktyg för att driva dina viktigaste affärsprocesser. Stadsnätswebben profilerar ditt nät och informerar, den effektiviserar ditt arbete med att ansluta fastigheter och visar upp en attraktiv butik för att sälja tjänster.

120 stadsnät kan inte ha fel

Stadsnätswebbens affärsdrivande applikationer har blivit Sveriges mest använda webbportal. Mycket tack vare att den hela tiden utvecklas i ett nära och engagerat samarbete med både stadsnät och tjänsteleverantörer. Vid våra användarträffar träffas vi och går igenom nyheter, tips och trix, aktuella frågor (som t ex GDPR) samt diskuterar och samlar synpunkter från våra användare om vad de vill ha. Därför är Stadsnätswebben i ständig utveckling och förbättring. Våra användare är våra viktigaste produktutvecklare.

Vi brinner för öppna stadsnät

Med 20 års erfarenhet inom den öppna stadsnätsvärlden kan vi lugnt påstå att vi brinner för affärsidén. Vi var med under de glada pionjäråren då knappt någon visste vad ett öppet nät var. Och vi har levt med och nära branschen under alla år. Vår mission är att bidra till branschens konkurrensförmåga och utveckla och driva de områden där vi kan. Framför allt inom marknadskommunikation och webbutveckling. Och vi kan nog påstå att vi har nöjda och engagerade kunder och användare, från norr till söder i landet, som brinner för samma sak.

Kort startsträcka

Om du är intresserad av en mer anpassad och effektivare webblösning så ska vi berätta hur det fungerar.
Så här ser startprocessen ut:
  1. Beställning och avropsavtal via vårt ramavtal med SSNf
  2. Designskisser och fastställande av sajtens grafiska profil
  3. Uppsättning av (icke-publik) utvecklingsserver
  4. Implementation av design, funktioner och layoutmallar
  5. Utbildning av administratörer
  6. Informera och be tjänsteleverantörerna börja fylla på med tjänster
  7. Redigering och arbete med innehållet av administratörerna
  8. Framtagning av adressdata enligt specifikationerna
  9. Finputsning och justeringar. Leveransgodkännande
  10. Lansering
I regel har vi en fungerande utvecklingsserver i drift inom 2-3 veckor efter att design och funktioner är spikade. En kostnadsfri utbildningsdag ingår i leveransen samt online dokumentation och fri online support så länge du använder våra system.