MER OM SYSTEMET

En av våra styrkor är att vi har full kontroll i våra projekt. Från idé, design, budskap, programmering, systemutveckling, support och drift. Vi är inte beroende av andra system eller licenser.
Vi har våra rötter i reklambyrå-, tidnings- och evenemangsvärlden och har bra kompetens inom marknadskommunikation, design, copywriting, media och teknik, vilket är mycket användbart. Detta i kombination med vass programmering och webbyggnad har skapat en flexibel, kompetent och utvecklingsbar teknisk plattform för webbpublicering.

ATLAS CMS

Atlas CMS är en egenutvecklad publiceringsplattform. Fördelen med det är att vi har full kontroll över systemet och arbetar med en aktiv systemutveckling. Atlas CMS är helt databasdrivet och bygger på öppna industristandarder som PHP, AJAX, Javascript, JQuery, MySQL, CSS, HTML5 osv. Atlas är ett modulbaserat system. Varje programmodul har sin speciella funktion. Det är relativt lätt att bygga specialfunktioner utifrån dina önskemål.

ENKEL ATT ADMINISTRERA

När väl webben är uppsatt enligt den grunddesign vi kommit överens om är allt du behöver är en modern webbläsare och Internet. Du har full kontroll över allt innehåll, menyer, texter, bilder, filarkiv, videos, formulär, FAQ, nyheter med mera, och kan enkelt skapa nytt innehåll.

Konsekvens i admin

Atlas CMS gör det lätt att redigera och arbeta med webben. I adminvyn finns alla installerade moduler med listor, inställningar, funktioner och dokumentation samt snabb åtkomst till senaste 3 månadernas backup utifall du vill återskapa något. I admin har du även kontroll över registrerade användare och deras rättigheter, samt menyer och navigering. Atlas CMS är ett månganvändarsystem. Var och ens rättigheter styrs via ett avancerat rättighetssystem, både individuellt och med gruppaccesser. Därför kan du skapa både en extern webb men också interna sidor och funktioner för vissa inloggade.

OnPage Editing

Den mesta redigeringen sker direkt på webbsidan där du hittar de verkyg som behövs för att redigera en text, direkt eller offline, lägga till bilder, länkar, dokument, videoklipp med mera, Du kan även skapa en redigerbar kopia av en artikel och spara som en ny sida. För olika funktioner på sidan finns relevanta inställningar direkt på sidan.

INGA LOKALA IT-KOSTNADER

Du slipper investera i hårdvara och drift. Din webb hostas av oss och du betalar en månadsavgift för drift, backup och bandbredd. Systemet uppdateras löpande och du har alltid den senaste versionen. Du kan ägna dig helt åt innehåll och de affärsdrivande processerna via webben.
Webbens tillgänglighet regleras av vårt ramavtal med SSNf och har en uptime på 99,97% under senaste 12 månaderna.