Bli tjänsteleverantör i de öppna näten

Vi välkomnar såväl nationella, regionala och lokala leverantörer. Vi har sett många mindre leverantörer växa snabbt genom den enkelhet att nå ut till en större marknad, som Stadsnätsfabriken och Stadsnätswebben erbjuder. I stadsnäten gäller total konkurrensneutralitet, det vill säga alla leverantörer av liknade tjänster har exakt samma villkor, oavsett om man är stor eller liten. Konkurrensen sker på lika villkor.

Stadsnätsfabrikens standardavtal sänker tröskeln

Geonom att använda standardavtalen kan du enkelt komma i mål med stadsnäten i fabriken. När du väl tecknat avtal så kliver du in i Tjänstekanonen och skjuter ut dina tjänster.

Vad krävs och vad kostar det?

Det som krävs är att du har en eller fler avtalade tjänster med ett eller fler av stadsnäten i Stadsnätsfabriken. Har du det är det bara att registrera dig på Stadsnätsfabrikens webbplats och få access till de gemensamma verktygen. Att bli tjänsteleverantör i Stadsnätsfabriken kostar inget. Däremot vill vi att du blir medlem i SSNf (Svenska Stadsnätsföreningen).

Vilka tjänster är intressanta?

Vi är intresserade av alla typer av tjänster, men högt på listan ligger tv-tjänster, triple play, tjänster för fastighetsägare och samhällsnyttotjänster inom hälsovård, hemtjänst och utbildning, för att ta några exempel.
#inlineditbutton