Att jobba med webben
Webbläsare och Internet
Det ska vara enkelt att arbeta med webben. Du behöver inga speciella programvaror eller plug ins utan använder din vanliga webbläsare. Vi stöder alla vanliga webbläsare. Använd den senaste versionen av webbläsare så att du har ett verktyg som stöder modern webbteknik.

Om det är så att ni internt inte kan uppdatera till senaste Internet Explorer på grund av interna system, så rekommenderar vi att du installerar Chrome eller Firefox för ditt arbete med webben.
Fixa en uppdatering och byta bilder på minuten
mba
OnPage Editing - Ändra där du är
I de allra flesta fallen när du redigerar eller uppdaterar innehåll så går du till den publika webbsidan. Du hittar dina redigeringsverktyg där om du är inloggad och har rättigheter. Du kan enkelt ändra i texter, lägga till bilder, länkar, ladda upp dokument med mera direkt på den publika sidan via formulär eller popupfönster.
När du klickar på "Spara" så är sidan uppdaterad.
editing
browsers
menubar
Extra menylist
När du är inloggad har du tillgång till en extra menylist längst ned i webbläsarfönstret. Den innehåller knappar med snabblänkar till olika funktioner som är kopplade till sidan du är på.
admin2
Moduluppbyggt system
Webbens funktioner är uppbyggda med ett antal olika program- eller funktionsmoduler. I Adminvyn ser du en lista med alla dessa moduler och kan arbeta med dem även i detta läge. Vissa moduler, som t ex Användarmodulen och Rättighetssystemet kan du endast nå från denna vy.


Utbildning, support och dokumentation
I varje leverans ingår en heldags utbildning av alla som ska arbeta med webben. I systemet finns online dokumentation och det ingår kostnadsfri support via online Supportloggen som är ett integrerat ärendehanteringssystem. Dessutom finns i systemet små Hjälp-knappar med förklaringar, tips och trix.
neveralone
support
dokumentation
aum